Într-un meci fără miză, Academia de Handbal Minaur a fost învinsă de CSM București

Ultima partidă a grupei A de la turneul final a fost una fără miză pentru Academia de Handbal Minaur. Cu primul loc acontat încă de ieri, juniorii II au fost învinși într-un meci fără miză de CSM București, scor 24-26. La pauza jocului, bucureștenii au avut șase goluri în avantaj, scor 14-8.

Partida a fost echilibrată până în minutul șapte, moment în care CSM București a marcat patru goluri consecutive, iar scorul a devenit 7-3 de la 3-3. Diferența s-a păstrat până spre finalul primei reprize, când CSM București a rupt echilibrul după ce a marcat ultimele trei goluri ale reprizei, încheiată cu scorul de 14-8.

În primele zece minute ale reprizei secunde, CSM București și-a păstrat avantajul înregistrat la pauză, însă Academia de Handbal Minaur s-a apropiat la un singur gol în minutul 39, după ce a marcat patru goluri consecutive, insuficiente deoarece la finalul partidei CSM București s-a impus cu 26-24.

Adversarul Academiei de Handbal Minaur din semifinale se va stabili după ultima etapă a grupei B. Cert este că semifinala în care va evolua clubul nostru va avea loc sâmbătă 18 iunie, începând cu ora 16:00.

CLASAMENT

  1. 1. Academia de Handbal Minaur – 4 puncte (golaveraj +7)
  2. 2. LPS Suceava – 4 puncte (golaveraj +3)
  3. 3. CSM București – 3 puncte (golaveraj +1)
  4. 4. LPS Piatra Neamț – 1 punct (golaveraj -11)
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac