Înfrângere prea drastică. Calificarea se decide mâine

Academia de Handbal Minaur a pierdut meciul cu SCM Politehnica Timișoara, scor 28-39 și a ratat astfel șansa să își adjudece locul în semifinale cu o etapă de închieierea grupei.

Începutul de partidă a fost echilibrat, cele două echipe intrând pe rând în avantaj. Timișoara s-a desprins pentru prima dată în minutul 12, scor 7-5, însă pentru doar doua minute, Academia de Handbal Minaur egalând la 7. S-a mers din nou de la egal la egal vreme de aproape zece minute, după care Timișoara s-a distanțat la 13-10, pentru ca la pauză să fie la +4, scor 18-14.

N-am reușit să ne mai apropiem după pauză decât o singură dată (20-17 min. 34). Un moment psihologic s-a produs în minutul 38, când Ovidiu Ardelean a primit cartonașul roșu, iar SCM Politehnica a reușit să marcheze imediat șase goluri consecutivă, ducând scorul de la 23-19 la 29-19 (min. 44). La final, SCM Politehnica Timișoara s-a impus cu 39 la 28.

În cealaltă partidă a grupei, AHC Potaissa Turda s-a impus în fața echipei din Medgidia cu 31 la 28. Cu cel puțin un egal în partida cu CSS Medgidia, Politehnica își asigură prezența în careul de ași, marea luptă urmând a fi la meciul Academiei de Handbal Minaur cu AHC Potaissa Turda. Calculele sunt simple, cu o victorie în partida de mâine, Academia de Handbal Minaur se califică în semifinale, în timp ce Potaissa Turda își permite și un egal.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac