Înfrângere în primul meci de la Turda. Azi jucăm cu Timișoara

Academia de Handbal Minaur a pierdut meciul cu ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, scor 25-38 în primul meci după o pauză de aproape un an de zile. La pauză, echipa din Odorheiu Secuiesc a avut șapte goluri în avantaj, scor 20-13.

Partida disputată în cadrul etapei cu numărul patru a Diviziei A, a fost prima pentru Academia de Handbal Minaur în acest sezon.

Teodor Buciuman in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si ACS Szejke Odorheiu Secuiesc din cadrul Diviziei A – Seria C, disputat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda, joi 21 ianuarie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Am intrat mai greu în meci, formația din Odorhei conducând cu 4-0 după primele șapte minute de joc. Revenim rapid la doar două goluri diferență (4-6 min. 11) și rămânem la această diferență până la jumătatea reprizei, când Szejke s-a distanțat între minutele 16 și 20 de la 11-8 la 14-8, iar la pauză a intrat la cabine cu șapte goluri în avantaj, scor 20-13.

Imediat după reluare, formația din Odorhei a rămas în 4 jucători de teren după două eliminări (un fault de 7 metri și o schimbare greșită). Cu toate că Andrei Ghibirdic a intrat în poartă cu trei mingi apărate consecutiv, nu am reușit să ne apropiem la mai puțin de șase goluri. O bună parte din repriza secundă, antrenorii Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki a dat șansa tuturor sportivilor să joace, iar la final ACS Szejke Odorheiu Secuiesc s-a impus cu 38 la 25.

Ianis Petrea in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur si ACS Szejke Odorheiu Secuiesc din cadrul Diviziei A – Seria C, disputat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda, joi 21 ianuarie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Academia de Handbal Minaur: Alexandru Pașca, Andrei Ghibirdic, Andrei Horotan – Ovidiu Ardelean (7 goluri), Andreas Hauler (4), Remus Chiș (4), Teodor Buciuman (2), Lucas Sabou (2), Vlad Pop (2), Ianis Petrea (2), Andrei Paul (1), David Astalâș (1), Ionuț Buciuman, Denis Konya, Bogdan Paul, Rareș Pop. Antrenori: Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki.

Astăzi, cu începere de la ora 17.30 întâlnim CSU Politehnica Timișoara într-un meci contând pentru etapa cu numărul 5 din cadrul Diviziei A – Seria C.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac