Înfrângere de Moș Nicolae

Astăzi, Academia de Handbal Minaur a pierdut ultimul meci de pe teren propriu din 2014, scor 19-29, cu HCM Făgăraș. La pauză, echipa brașoveană a avut un avantaj de opt goluri, 9-17.

În acest tur de campionat, Academia de Handbal Minaur a obținut pe teren propriu 9 puncte (3 victorii – 0 egaluri – 4 înfrângeri).

Din punct de vedere al numărului de goluri marcate, meciul a început modest, cu doar trei goluri în primele zece minute (scor 0-3 min. 10). Diferența de trei goluri s-a păstrat până în minutul 18 (scor 4-9), moment din care oaspeții de astăzi au început să se distanțeze la 5 (scor 4-9, min. 20), respectiv șase goluri (scor 7-13, min. 25). La pauză, HCM Făgăraș a avut un avantaj de opt goluri, scor 9-17. A doua repriză, diferența dintre cele două echipe a fost în majoritatea timpului de 8-9 goluri, însă în final, HCM Făgăraș s-a impus cu scorul de 29-19.

Etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Sighișoara, pentru a întâlni formația HCM. Acesta va fi ultimul meci din turul campionatului, dar și ultimul din acest an.

vezi galerie foto

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac