Înfrângere cu Timișoara

SCM Politehnica Timișoara a învins Academia de Handbal Minaur în al doilea meci al Grupei Valoare, scor 30-25. La pauză, diferența dintre cele două echipe a fost de două goluri, 14-12.

A fost un meci echilibrat, chiar dacă SCM Politehnica Timișoara s-a aflat în avantaj pe toata durata jocului. Academia de Handbal Minaur a condus doar de trei ori (2-1 min. 5, 11-10 min. 24 și 12-11 min. 28). În prima repriză, încheiată cu 14-12, SCM Politehnica Timișoara a condus la maxim trei goluri (6-3 min. 10). Cu ultimele trei goluri ale primei reprize și primele ale actului secund, SCM Politehnica Timișoara a ajuns la cinci goluri în avantaj și a făcut un pas important spre victorie, aceasta fiind diferența (5-6 goluri) care a predominat în repriza secundă. La final, scorul a fost 30 la 25.

Mâine, cu începere de la ora 12.40, Academia de Handbal Minaur va întâlni CSM Reșița în cadrul ultimei etape din acest turneu. Înainte de meciul nostru, SCM Politehnica Timișoara va întâlni gazdele de la AHC Potaissa Turda.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac