Înfrângere cu Suceava

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au pierdut a doua partidă de la Turneul Final, scor 27-42 în fața echipei CSU Suceava. La pauză, diferența dintre cele două echipe a fost de cinci goluri, scor 16-21.

Echipa din Suceava a avut parte de un start de partidă excelent, cu opt goluri marcate în primele zece minute, timp în care juniorii noștri au marcat o singură dată. Diferența de șapte goluri s-a păstrat pe durata primei reprize, doar pe final juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki reușind să mai reducă din diferență, scorul de la pauză fiind 16-21 în favoarea Sucevenilor.

Imediat după reluare, CSU Suceava a mărit diferența la opt goluri (16-24), iar mai apoi la zece goluri (19-26), făcând astfel un pas decisiv spre câștigarea punctelor puse în joc. Până la final, avantajul moldovenilor s-a mărit, iar partida s-a încheiat cu scorul de 42-27 pentru CSU Suceava.

Academia de Handbal Minaur: Alexandru Pașca, Alexandru Borcuti, Andrei Horotan – Andreas Hauler (8 goluri), Vlad Pop (8), Remus Chiș (4), Andrei Paul (3), Lucas Sabou (2), Ionuț Buciuman (1), Răzvan Boitor (1), Călin Indrecan, Tudor Balint, Tiberiu Cioclu, Andrei Palfi, Alexandru Botiș.

Mâine, începând cu ora 14:00, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei Liceului Liviu Rebreanu din Turda, partidă care va stabili a doua echipă calificată în semifinalele competiției.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac