Începe sezonul 2021/2022. În ce competiții vor juca sportivii Academiei de Handbal Minaur

În acest weekend va lua startul noul sezon al Campionatelor Naționale de Juniori, dar și cel al Diviziei A. Academia de Handbal Minaur va participa în Campionatele Naționale de Juniori II și III, în timp ce la juniori I și Divizia A au fost realizate parteneriate de colaborare cu Clubul Sportiv Școlar Nr. 2, respecti Clubul Sportiv Minaur.

Juniori I

Juniorii I vor evolua în Campionatul Național de Juniori pentru Clubul Sportiv Școlar Nr.2, iar în Divizia A vor juca cu dublă legitimare pentru Clubul Sportiv Minaur.

În Divizia A, CS Minaur II va juca în seria D, alături de CNE Sighișoara, CSM Sighișoara, CSM Odorheiul Secuiesc, Universitatea II Cluj-Napoca, CS Sporting Ghimbav, CSM Făgăraș și AHC Potaissa II Turda. Primul meci va avea loc pe teren propriu împotriva echipei secunde a Universității Cluj.

În campionatul de juniori I, CSS2 Baia Mare a fost repartizată în seria E, alături de ACSH Academica Cluj, HC Dinamyc Zalau, CS Extrem, AHC Potaissa Turda, LPS Tg. Mureș și LPS Cluj. Primul meci va fi pe teren propriu împotriva Academicii Cluj.

Juniori II

În Campionatul Național de Juniori II, Academia de Handbal Minaur a fost repartizată în seria F, alături de LPS Bistrița, Liceul Liviu Rebreanu Turda, LPS Tg. Mureș și CSS2 Baia Mare. În primul meci, Academia de Handbal Minaur va întâlni CSS2 Baia Mare într-o partidă considerată în deplasare.

Juniori III

În Campionatul Național de Juniori III, Academia de Handbal Minaur a fost repartizată în seria F, alături de Liceul Liviu Rebreanu Turda, CS Seini, LPS Cluj, Atletik Satu Mare, CSS2 Baia Mare, LPS Tg. Mureș și CSS ADEP Satu Mare. În prima partidă a sezonului, Academia de Handbal Minaur va întâlni acasă pe CSS ADEP Satu Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac