Începând de mâine, la Bacău se joacă Turneul Final de Juniori III

După doar câteva zile de la câștigarea medaliilor de bronz cu juniorii I, Academia de Handbal Minaur se află în fața unui nou turneu final, de data aceasta rezervat juniorilor III. Sala “Orizont” din Bacău va fi gazda acestui turneu la care Academia de Handbal Minaur va evolua în grupa A, alături de LPS Tg. Mureș, LPS Bihor Oradea și ACS Transilvania Brașov.

Dacă este să ne luăm după punctele acumulate în acest sezon, Academia de Handbal Minaur pornește drept favorită în această grupă, deoarece în întregul sezon a câștigat toate partidele disputate și a pierdut doar 0,5 puncte pentru că a terminat la egalitate o repriză dintr-un meci cu LPS Bihor Oradea în sezonul regulat. LPS Bihor Oradea este o cunoștiință mai veche, deoarece ne-am întâlnit în sezonul regulat, iar în grupa Valoare a terminat grupa pe locul doi. LPS Tg. Mureș și ACS Transilvania Brașov vin din grupa Valoare 1, după ce au terminat pe locurile doi, respectiv trei.

În grupa B a Turneului Final de Juniori III se vor întâlni CSU din Suceava, CSM Ploiești, CSM București și AHC Dobrogea Sud.

Programul Academiei de Handbal Minaur în faza grupelor:
Marți, 9 iunie – ora 10.00
Academia de Handbal Minaur – ACS Transilvania Brașov
Miercuri, 10 iunie – ora 12.30
Academia de Handbal Minaur – LPS Tg. Mureș
Joi, 11 iunie – ora 12.30
Academia de Handbal Minaur – LPS Bihorul Oradea

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac