În acest weekend sunt programate jocuri doar pentru juniorii II și III

După ce săptămâna trecută pentru juniorii II și III au fost programate jocuri în deplasare, în acest sfârșit de săptămână juniorii Academiei de handbal Minaur vor evolua pe propriul teren, în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. Dacă juniorii II vor întâlni pe CSS Adep Satu Mare, colegii lor mai mici – juniorii III – vor juca împotriva ultimei clasate din seria lor, ACS HC Ardealul Cluj-Napoca. În acest weekend pentru echipa de Divizia A nu este programat niciun joc.

Sâmbătă – 5 decembrie, ora 13:00

j2_css_10

Juniorii III vor juca împotriva ultimei clasate, ACS HC Ardealul Cluj-Napoca, într-un meci contând pentru etapa cu numărul zece. În clasamentul actual, echipa noastră se află pe locul trei, având 17 puncte, fiind la egalitate cu CS Extrem, echipă care ne-a învins în etapa precedentă. În ultima partidă disputată, echipa din Cluj-Napoca a pierdut pe propriul teren cu CS Seini, scor 21-24.

Duminică – 6 decembrie, ora 11
Juniorii II vor întâlni pe CSS Adep Satu Mare în cadrul etapei cu numărul zece. Echipa noastră conduce seria H, având 21 de puncte în opt jocuri, în timp ce formația din Satu Mare se află pe locul cinci, cu doar 11 puncte acumulate în șapte meciuri. În etapa precedentă, Academia de handbal Minaur s-a impus pe terenul Clubului Sportiv Școlar nr.2, scor 14-18 în timp ce CSS Adep nu a evoluat.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac