În acest weekend se reia campionatul la juniori III

După o pauză competițională de două luni de zile, în acest sfârșit de săptămână se reia Campionatul Național la juniori III cu al doilea turneu de sală, care va avea loc în Sala “Gheorghe Barițiu” din Turda.

În această perioadă de pauză, juniorii III au făcut pregătiri pe plan local și au participat la două turnee puternice în afara țării, la Trebisov (Slovacia) și Kisvarda (Ungaria). La ambele turnee, juniorii noștri au participat la o grupă de vârstă mai mare.

La turneul de sală de la Turda, juniorii vor disputa trei partide, împotriva echipelor CS Extrem Baia Mare, ACS Alpha Oradea și Academica Cluj-Napoca. În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur este pe primul loc, având 22 de puncte în 9 meciuri, fiind urmată de ACS Alpha Oradea cu 19 puncte în 8 meciuri.

Antrenorul Claudiu Clonovszki ne-a vorbit puțin despre perioada de pregătire: “Am avut o pauză competițională de 2 luni în care am pus accent pe pregătirea fizică și dezvoltarea calităților motrice. La finalul lunii decembrie și la finalul lunii ianuarie am participat la două turnee internaționale la Trebisov (Slovacia), respectiv Kisvarda (Ungaria) , unde am jucat cu echipe formate din jucători cu 2 – 3 ani mai în vârstă de cât noi și respectând regula federației din Ungaria am jucat cu mingea numărul 3, folosită la nivel de seniori. Au fost meciuri foarte bune în care am vrut să evolueze toți jucătorii și să nu ne intereseze rezultatul în mod special, iar băieții s-au prezentat foarte bine, calitatea jocului a crescut de la un meci la altul . Eu cred că după aceste meciuri băieții mei vor avea altă încredere în forțele proprii și anul acesta vom obține un loc pe podium.

Programul jocurilor:

Vineri, 2 februarie – ora 13:15

CS Extrem – Academia de Handbal Minaur

Sâmbătă, 3 februarie – ora 10:00

Academia de Handbal Minaur – ACS Alpha Oradea

Duminică, 4 februarie – ora 10:00

Academica Cluj-Napoca – Academia de Handbal Minaur

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac