În acest weekend încep competițiile oficiale. Juniorii I și II participă la un turneu la Szeged (Ungaria)

După o pauză de o lună, competițiile oficiale de juniori reîncep în acest weekend. Meciurile juniorilor I și II au fost reprogramate, deoarece Academia de Handbal Minaur va participa în weekend la un puternic turneu internațional la Szeged (Ungaria).

Juniorii II vor juca la Szeged împotriva echipelor Pick Szeged, Ferencvaros, BFKA și Vojvodina, în timp ce juniorii I vor întâlni formațiile Pick Szeged, Pler, Vojvodina, Ferencvaros și Politehnica Timișoara. În cele trei zile de turneu (21-23 ianuarie), juniorii Academiei de Handbal Minaur vor disputa câte cinci meciuri fiecare.

Până la turneul din Szeged, juniorii I vor juca joi de la ora 14.00 în Campionatul Național, în deplasare la LPS Târgu Mureș. Meciul juniorilor II pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare a fost programat pentru  marți, 25 ianuarie, începând cu ora 14. Tot mâine vor reîncepe campionatul și juniorii III, care se vor deplasa  la Satu Mare pentru a întâlni formația Atletik. Partida este programată să înceapă de la ora 16.00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac