Final de sezon regulat pentru juniorii II și III

Sâmbătă 7 decembrie a fost programată ultima etapă a sezonului regulat la nivel de juniori II și III. Sportivii antrenați de Claudiu Clonovszki au evoluat pe teren propriu cu ACS Alpha Oradea, în timp ce sportivii antrenați de Maria și Victor Pașca-Pop s-au deplasat la Turda pentru meciul cu Liceul Liviu Rebreanu.

În prima partidă a zilei, juniorii III au pierdut la Turda, scor 30-35 după ce la pauză au fost conduși cu 20 la 13. Chiar dacă au pierdut această partidă, juniorii III termină seria G pe primul loc cu un total de 31 puncte în 12 meciuri (11 victorii și o singură înfrângere). Pentru juniorii III, următoarea fază a competiției este grupa “Valoare”, care se va disputa în perioada 15 februarie – 11 aprilie.

Juniorii II au câștigat la scor partida de pe teren propriu cu ACS Alpha Oradea, 44 la 18 la capătul unei partide echilibrate în primele 20 de minute, când diferența maximă dintre cele două echipe a fost de trei goluri (10-7 min. 19). La pauză, juniorii II au intrat la cabine cu un avantaj de 8 goluri, scor 18-10. A doua repriză a fost fără istoric, singurul dubiu fiind diferența de scor dintre cele două formații.

La fel ca și juniorii III, și juniorii II au terminat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, având maxim de puncte (34) după 12 partide disputate și așteaptă acum grupa “Valoare”, care se va disputa în perioada 9 februarie – 12 aprilie

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac