Final de sezon în Divizia A

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au evoluat ieri în ultima partidă pentru CS Minaur II în acest sezon de Divizia A, în deplasare la AHC Potaissa Turda II. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 33-26. La pauză, CS Minaur II a condus cu 15-14.

Prima repriză, deși s-a desfășurat sub semnul echilibrului, a fost controlată în permanență de juniorii noștri, care de altfel au intrat și în avantaj la pauză, scor 15-14. După reluare, Turda a început mai bine și a marcat de opt ori în primele zece minute de la reluare, timp în care juniorii noștri au făcut-o în doar trei rânduri, iar scorul a devenit 22 la 18 în favoarea gazdelor. Juniorii noștri nu au mai reușit să revină, iar gazdele și-au mărit avantajul, impunându-se la final cu 33 la 26.

Final de sezon astfel în Divizia A, CS Minaur II ocupând în acest moment locul cinci, cu 15 puncte în 14 jocuri. Mai sunt de jucat în această etapă (sâmbătă 18 decembrie) partidele dintre CSM Odorheiul Secuiesc și U Cluj II, respectiv CSM Sighișoara – Sporting Ghimbav. CS Minaur II mai poate pierde locul cinci doar dacă Sporting Ghimbav se impune la Sighișoara.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac