Final de an pentru Academia de Handbal Minaur

Academia de Handbal Minaur a sărbătorit astăzi finalul de an 2015 (vezi galerie foto) printr-un joc demonstrativ între lotul de Divizia A și o echipă formată din antrenorii și conducerea clubului nostru. Partida a fost foarte echilibrată, cu multe faze spectaculoase.

IMG_2553

La finalul partidei s-au declarat învingători cei intitulați “Magnificii”, coordonați de pe margine de membrii consiliului director al Academiei de Handbal Minaur, domnii Ștefan Blasko (președinte) și Răducu Pop, care au surprins asistența cu o tactică des folosită prin țările nordice, în care includem și folosirea unui jucător de câmp în plus pe faza de atac, prin înlocuirea portarului.

IMG_2588

Pentru ca spectacolul să fie asigurat, imediat după încheierea partidei, pe parchetul Sălii Polivalente “Lascăr Pană” au pășit cei mai mici membri ai Academiei de Handbal Minaur, juniorii IV respectiv grupele de mini-handbal, care nu s-au lăsat mai prejos de colegii lor mai mari.

IMG_2669

La finalul activității, firma Electrosistem, principalul finanțator al Academiei de Handbal Minaur a oferit cadouri de Crăciun pentru toți componenții grupelor de juniori ale Academiei de Handbal Minaur.

IMG_2734

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac