Egali cu locul doi

Academia de Handbal Minaur a reușit astăzi un rezultat foarte bun, făcând egal cu ocupanta locului doi, CSM Oradea, scor 26-26. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, scor 16-13.

Oaspeții au început mai bine partida, conducând pentru prima (și singura dată) în minutul 5, la scorul de 2-3. Au urmat zece minute în care cele două echipe au mers de la egal la egal. La mijlocul primei reprize, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat pentru prima dată la două goluri (scor 10-8), diferență care s-a păstrat până spre finalul primului mitan. La cabine s-a intrat cu scorul de 16-13.

Academia de Handbal Minaur a început bine repriza secundă, distanțându-se după cinci minute de joc la patru goluri (scor 20-16), aceasta fiind cea mai mare diferență dintre cele două echipe în acest meci. Oaspeții au ținut aproape, și au înjumătățit avantajul nostru (scor 21-19 min. 43, 22-20 min. 47). Totuși, cu cinci minute înainte de final, CSM Oradea restabilește egalitatea, scor 25-25. La ultima fază, când echipele se aflau la egalitate, Academia de Handbal Minaur a avut ultimul atac, însă la o lovitură de la 9m, jucătorii noștri nu s-au înțeles, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 26-26.

În urma acestui punct obținut, Academia de Handbal Minaur se apropie la un singur punct de locul șapte, HC Sibiu, care a pierdut în această etapă pe teren propriu cu CSM Satu Mare, scor 26-36.

Etapa următoare, Academia de Handbal Minaur joacă în deplasare, la CSM Satu Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac