După o pauză de trei săptămâni, Academia de Handbal Minaur joacă din nou în Divizia A

Datorită numeroaselor retrageri din Divizia A, Academia de Handbal Minaur nu a avut programte jocuri în ultimele trei săptămâni, ultimul joc fiind pe 11 martie, când echipa noastră s-a impus pe teren propriu cu 25-22 în fața Centrului Național de Excelență din Sighișoara în cadrul etapei cu numărul 17.

Sâmbătă 1 aprilie, începând cu ora 17:00, Academia de Handbal Minaur va juca în deplasare la HC Sibiu într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 20. Pentru această partidă, Federația Română de Handbal i-a delegat pe arbitrii Dacian Chiriac – Daniel Vlasa (ambii din Bistrița-Năsăud).

În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă locul opt, având 16 puncte după 15 meciuri disputate, în timp ce HC Sibiu se află ocupă penultimul loc, cu doar opt puncte în 14 meciuri. În ultimul joc disputat, gazdele noastre de sâmbătă au remizat pe terenul echipei CSU CNOT Brașov, scor 32-32.

Etapa cu numărul 20 mai propune și următoarele jocuri: CSM Oradea – Universitatea Craiova și HCM Sighișoara – CSU CNOT Brașov. Meciul dintre CNE Sighișoara și CS Minaur s-a disputat pe 12 martie, terminat cu victoria echipei CS Minaur, scor 37-25.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac