Două victorii și o înfrângere

Sâmbătă, 29 februarie, juniorii I, II și III ai Academiei de Handbal Minaur au avut programate jocuri în cadrul grupelor valoare. Două s-au terminat cu victoria juniorilor noștri (I și II), iar partida juniorilor III de la Sânnicolau Mare s-a încheiat cu înfrângere.

Juniorii II s-au impus în deplasarea de la LPS Banatul Timișoara cu scorul de 34-28 la capătul unei partide controlate de la început până la sfârșit. Cu această victorie, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki încep cu dreptul grupa valoare, grupă din care mai fac parte SCM Politehnica Timișoara, Liceul Liviu Rebreanu Turda, CSM Reșița, CS Extrem și adversara de azi, LPS Banatul Timișoara. În etapa următoare, juniorii II vor întâlni pe teren propriu echipa SCM Politehnica Timișoara.

Tot 34 de goluri au marcat și juniorii I, aceștia trecând pe teren propriu tot de LPS Banatul Timișoara cu 34 la 21. La fel ca și în cazul juniorilor II, partida sportivilor antrenați de Iuliu Varady și Florin Mironescu a fost condusă de juniorii noștri de la un capăt la celălalt. La pauză, scorul a fost 18-12. În etapa următoare (a treia), juniorii I vor juca în deplasare la CS Muncitoresc Reșița.

Juniorii III au pierdut în deplasare la Unirea Sânnicolau Mare, scor 21-27 și au fost devansați de pe prima poziție în clasament chiar de către adversara de azi. Academia de Handbal Minaur rămâne în clasament cu 12 puncte, în timp ce Unirea Sânnicolau Mare ajunge la 16 puncte. Etapa următoare, juniorii III vor juca pe teren propriu cu CSM Reșița.

În acest sfârșit de săptămână, grupele de minihandbal din cadrul Academiei de Handbal Minaur participă la Turda la Memorialul “Ioan Deteșan”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac