Două victorii în weekend

Finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat a adus două victorii pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, la juniori I în Campionatul Național, respectiv la nivelul juniorilor III.

Primii care au jucat au fost juniorii I, aceștia impunându-se pe propriul teren în fața echipei LPS Satu Mare, scor 41-20, într-o partidă în care nu s-a pus niciodată problema învingătoarei, elevii antrenați de Iuliu Varady conducând din primul până în ultimul minut. La pauză, diferența a fost de opt goluri, scor 20-12.

În Divizia A, juniorii I au pierdut cu CS Minaur II partida din deplasare la CSM Oradea, scor 24-26 după ce la pauză scorul a fost egal la 12. După șapte etape disputate, CS Minaur II ocupă locul patru cu 10 puncte obținute.

În etapa cu numărul opt a Campionatului Național de Juniori III, Academia de Handbal Minaur a învins în deplasare la CS Seini, scor 42-32, după ce la pauză cele două echipe au fost despărțite de opt goluri, scor 21-13. Echipa a doua de juniori III a pierdut meciul cu CSS2 Baia Mare, scor 27-15. La pauză, CS Extrem a avut doar patru goluri în avantaj, scor 12-8.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac