Diferență mare de scor în prima partidă de la Turneul Valoare

Academia de Handbal Minaur a învins cu 47 la 19 echipa din Moșnița Nouă în prima partidă din cadrul Turneului Valoare. Diferența cea mai mare de scor a fost în ultima repriză, încheiată 21 la 1. În primele două reprize, scorul a fost 14-9, respectiv 12-9.

Jucatorii de la Academia de Handbal Minaur in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur Baia Mare si CSC Mosnita Noua, dipsutat in cadrul Grupei Valoare 3 a Campionatului National de Juniori III in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri, vineri 9 aprilie 2021. FOTO: Paul Ursachi/ UPfoto

Diferența dintre cele două echipe a fost una semnificativă, arătată mai ales de scorul ultimei reprize. Important este că toți sportivii din lot au avut ocazia să joace, și au făcut-o bine în general.

Urmează partida de mâine (ora 15.20) împotriva echipei CS Giroc Chișoda, care ar fi cea mai grea de la acest turneu dacă luăm în considerare faptul că echipa de lângă Timișoara a câștigat seria E. În celelalte două partide disputate astăzi, LPS Bihor Oradea a trecut de Școala Generală 7 Timișoara cu 47 la 23, iar CS Giroc Chișoda a învins Liceul Liviu Rebreanu, scor 42-36.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac