Debut cu victorie la primul turneu de sală

Academia de Handbal Minaur a debutat cu o victorie la primul turneu de sală, învingând cu 25-21 pe CSS2 Baia Mare. A fost o partidă controlată de la un capăt la celălalt de Academia de Handbal Minaur, CSS2 Baia Mare reușind să fie la conducere doar de două ori, în startul partidei. La pauză, cele două echipe au fost despărțite de patru goluri, scor 14-10.

Academia de Handbal Minaur a început mai bine partida și a condus în primele patru minute de joc, scor 1-0 și 2-1, dar CSS2 Baia Mare a întors rezultatul și s-a aflat pentru prima dată în avantaj la scorul de 3-2 (min. 4). Clubul Sportiv Școlar a mai fost în avantaj o singură dată, în minutul 11 la 4-3.  Echilibrul s-a păstrat până în minutul 15, când de la scorul de 8-8 Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive și s-a distanțat la 12-8. Tot de patru goluri au fost despărțite cele două echipe și la pauza jocului, scorul fiind 14-10.

Diferența înregistrată la pauză s-a păstrat și în primele cinci minute de la reluare. Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 18-12, însă CSS2 a redus din diferență și s-a apropiat la doar trei goluri, scor 18-15. În minutul 39, echilibrul a revenit pe tabela de marcaj, avantajul Academiei de Handbal Minaur rămânând de doar două goluri, scor 21-19. Totuși, pe finalul partidei, sportivii antrenați de Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki au rezolvat soarta rezultatului, marcând cinci goluri în ultimele șapte minute, în timp ce CSS2 Baia Mare a marcat doar de două ori. Scorul final a fost 25-21 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

În următoarea partidă de la turneul de sală, Academia de Handbal Minaur va întâlni astăzi pe CS Marta, într-o partidă ce va începe de la ora 16:00.

Academia de Handbal Minaur – CSS2 Baia Mare 25-21 (14-10)

Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”

Au arbitrat: Pipa – Foltic (ambii din Bihor)

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – Birtaș (11 goluri), E. Pop (5), Băban (4), Buciuman (1), Cociotă (1), R. Pop (1), Adoreanu (1), Breban (1), Konya, Paul, Danci, Stan, Bobolog. Antrenori: Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac