Mâine întâlnim CSM Satu Mare într-un meci amical

Mâine, începând cu ora 14:00, Academia de Handbal Minaur va întâlni în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” formația CSM Satu Mare, în al patrulea joc de pregătire din această iarnă. În precedentele meciuri amicale, echipa noastră a jucat împotriva echipelor CS Marta, Universitatea Cluj-Napoca, respectiv CSM Cimentul Bicaz.

În turul Diviziei A, la Baia Mare, CSM Satu Mare s-a impus în fața Academiei de Handbal Minaur cu scorul de 21-25, după ce la pauză a avut cinci goluri în avantaj, scor 8-13.

În primul meci amical din acest an, Academia de Handbal Minaur a pierdut împotriva echipei CS Marta, scor 29-30, după ce la pauză oaspeții au avut un avantaj de patru goluri, scor 12-16. În a doua partidă de verificare, echipa noastră a remizat împotriva Universității Cluj, scor 31-31, după ce oaspeții au egalat la ultima fază a jocului. În meciul amical cu numărul trei, Academia de Handbal Minaur s-a impus fără probleme în fața Cimentului Bicaz, scor 34-21.

În aceste meciuri amicale, pentru Academia de Handbal Minaur nu au putut evolua Robert Nagy și Bogdan Stoean, ambii convocați la echipa națională de tineret.

Meciurile oficiale din Divizia A vor începe pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

Până la reluarea Diviziei A, pentru Academia de Handbal Minaur mai este planificat un joc de pregătire, joi, începând cu ora 16:00, echipa noastră urmând să joace la Oradea în fața echipei locale CSM.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac