Călin Căbuț, cel mai bun marcator în Final Four-ul Cupei României și jucătorul finalei mici

Călin Căbuț, jucător format de Academia de Handbal Minaur, actualmente component al echipei CS Minaur în Liga Zimbrilor continuă să confirme pe prima scenă a handbalului românesc.

Aflat la primul sezon pe prima scenă a handbalului românesc, Călin a obținut în weekend-ul precedent alături de Minaur medalia de bronz în Final Four-ul Cupei României, aceasta fiind o primă confirmare a talentului pe care îl deține. Pe lângă medalia obținută împreună cu echipa sa, Călin a impresionat și pe cont propriu, fiind declarat jucătorul finalei mici (nr. împotriva echipei CSA Steaua București).

Cele 14 goluri marcate la Final Four, 8 în semifinala cu Politehnica Timișoara și 6 în finala mică cu CSA Steaua București l-au făcut pe Călin Căbuț să câștige titlul de golgheterul competiției.

În cei cinci ani la Academia de Handbal Minaur (2012-2017), Călin Căbuț a câștigat 3 medalii de aur (2014, 2015 și 2017) și una de argint (2013). În această perioadă, Călin a fost o prezență constantă la echipele naționale de cadeți și juniori. În paralel cu participarea la campionatele naționale de juniori, Căbuț a evoluat 3 sezoane în Divizia A.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac