Aproape de surpriză pe terenul liderului

Academia de Handbal Minaur a fost aproape de a realiza surpriza etapei cu numărul cinci din seria B a Diviziei A, pe terenul liderului CSM Făgăraș. Echipa noastră a condus la pauză cu 16-19, însă la final gazdele s-au impus la două goluri diferență, scor 33-31.

PRIMA REPRIZĂ

Gazdele au început mai bine jocul, conducând cu 6-3 după primele șapte minute de joc, însă Academia de Handbal Minaur a revenit pe tabela de marcaj și a reușit să egaleze la mijlocul primului mitan, scor 9-9. Șase minute mai târziu, echipa noastră a luat un avantaj considerabil, conducând cu 10-14. Cu cinci minute înainte de final, CSM Făgăraș a înjumătățit avantajul echipei noastre, scorul devenind 14-16. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la vestiare cu un avantaj de trei goluri, scor 16-19.

REPRIZA SECUNDĂ

Imediat după reluare, gazdele s-au apropiat la un singur gol, scor 18-19, însă pentru puțin timp, deoarece în minutul 38, Academia de Handbal Minaur a înregistrat cel mai mare avantaj din acest meci (6 goluri), scor 18-24.

Handbaliștii de la CSM Făgăraș nu s-au dat bătuți, și au reușit să micșoreze avantajul nostru cu fiecare minut scurs. Cu șase minute înainte de final, gazdele au reușit să revină în avantaj, scor 29-28 și au încheiat victorioși meciul, impunându-se la finalul celor 60 de minute cu scorul de 33-31.

Academia de Handbal Minaur: Niculai, Balint – Botea (8 goluri), Nagy (7), Andrei (6), Erni (5), Căbuț (3), Bărbuș (2), Dedea, Pomian, Cotună, Sângeorzan.

Pentru Academia de Handbal Minaur este a doua înfrângere consecutivă în acest sezon, după ce etapa trecută a pierdut pe teren propriu împotriva echipei CSM Satu Mare, scor 21-25.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va evolua pe teren propriu împotriva echipei ACS Muhlbach Sebeș, în etapa cu numărul șase din Divizia A.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac