Antrenorul Barcelonei, Xavier Pascual, la antrenamentele Academiei

Xavier Pascual, antrenorul echipei FC Barcelona, câștigătoarea EHF Velux Champions League se află în aceste zile în Baia Mare, unde susține cursuri cu antrenorii de la grupele de copii și juniori ale Academiei Minaur.

Astăzi, la ora 15:30, Xavier Pascual, alături de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și membrii conducerii executive, au susținut o conferință de presă la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” în care s-a prezentat scopul vizitei acestuia în orașul nostru.

Imediat după conferința de presă, Xavier a condus antrenamentul echipei de Divizia A, care a terminat pe locul nouă în Divizia A în sezonul precedent.

Mâine, Pascual va conduce antrenamentul unei grupe de juniori din cadrul Academiei de Handbal Minaur, urmând ca de la ora 17:00 să conducă antrenamentul vice-campioanei României la handbal feminin, HCM Baia Mare.

Academia de Handbal Minaur îi mulțumește lui Xavier Pascual pentru amabilitatea de a ne împărtăși tainele cu care a câștigat numeroase trofee, atât interne, cât și internaționale.

IMG_3522 IMG_3531 IMG_3535-Edit IMG_3542 IMG_3547 IMG_3557

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac