Antrenorul Barcelonei va susține cursuri și antrenamente cu antrenorii echipelor de copii și juniori

Academia Minaur și HCM Baia Mare, cu susținerea lui Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, au bucuria să anunțe prezența în orașul nostru a celebrului fost handbalist Xavier Pascual Fuertes, actualmente antrenor al echipei de handbal FC Barcelona.
Câștigător al Ligii Campionilor în 2015 la Köln, Xavi Pascual se va afla în municipiul Baia Mare în perioada 19 – 23 iulie, unde va susține cursuri cu antrenorii de la grupele de copii și juniori ale Academiei Minaur și HCM Baia Mare, dar și antrenamente deschise alături de tinerii handbaliști. Această primă vizită este un prim pas într-o colaborare mai amplă, cu scopul de a obține informații organizatorice, dar și tehnice și tactice de la reprezentantul unuia dintre cele mai mari și mai bine organizate cluburi din lume.
Xavier Pascual Fuertes s-a născut la data de 8 martie 1968 în Barcelona, s-a format la Academia de Handbal, pe postul de portar. A debutat la echipa mare în 1986 și a jucat în Liga Asobal până în 2005. Din 2009 este antrenor principal al echipei FC Barcelona, înlocuindu-l atunci pe Manolo Cadenas. Ca antrenor al grupării FC Barcelona, Pascual a obținut numeroase titluri, atât în competițiile interne, cât și în cele internaționale. A câștigat Campionatul, Cupa și Supercupa Spaniei de-a lungul a șapte sezoane și are la activ și două titluri de Champions League.
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac