Am învins Satu Mare, scor 33-29

Academia de Handbal Minaur s-a impus astăzi în fața colegei de serie CSM Satu Mare (locul doi la sfârșitul turului), scor 33-29 și obține astfel a doua victorie din meciurile amicale. La pauza jocului de astăzi, Academia de Handbal Minaur a intrat la vestiare cu cinci goluri în avantaj, scor 17-12.

IMG_2153

CSM Satu Mare a început mai bine jocul, conducând cu 4-5 după primele șase minute de joc, pentru ca la mijlocul primei reprize să se distanțeze la patru goluri, scor 7-11. Academia de Handbal Minaur a revenit în joc, iar cu cele cinci goluri consecutive marcate a intrat în avantaj, scor 12-11. Până la pauză, echipa noastră și-a mărit avantajul, cele două echipe intrând la cabine cu scorul de 17-12.

IMG_2201

În repriza secundă, Academia de Handbal Minaur și-a păstrat permanent avantajul obținut la finalul primului mitan până în ultimele minute de joc, când oaspeții s-au apropiat în două rânduri la trei goluri (28-25 min. 51 și 30-27 min. 55), însă nu au putut pune în pericol victoria echipei noastre.

Față de meciurile precedente, pentru Academia de Handbal Minaur au evoluat Robert Nagy și Bogdan Stoean, reveniți la Baia Mare după ce au efectuat un stagiu de pregătire la Chiajna alături de lotul național de tineret.

Ultimul amical înainte de startul returului din Divizia A va fi joi, când Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSM Oradea în deplasare, partida urmând să înceapă de la ora 16:00.

Meciurile oficiale din Divizia A vor începe pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac