Am învins meritat Turda și jucăm semifinala cu CSM București

Academia de Handbal Minaur a câștigat meritat meciul decisiv cu AHC Potaissa Turda pentru accederea în semifinalele Campionatului Național de Juniori 1, scor 29-24. A fost un meci dominat de la un capăt la celălalt, formația din Turda reușind să conducă partida o singură dată, la 0-1.

Bogdan Paul si Teodor Buciuman il blocheaza pe Andrei Danciu in timpul meciului de handbal masculin dintre AHC Potaissa Turda si Academia de Handbal Minaur din cadrul Turneului Final de juniori I, disputat in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, vineri 4 iunie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Cu multe probleme de lot, Ovidiu Ardelean suspendat, Erik Pop cu o întindere și David Astalâș pe bancă (pentru a îndeplini condițiile de vârstă) operat la ligamente de doar o săptămână, echipa a reușit să se motiveze extraordinar și a obținut victoria obligatorie pentru a accede în lupta pentru medalii.

Mâine, de la ora 17.30 vom întâlni pe CSM București în a doua semifinală a competiției. CSM București a câștigat grupa B, având un parcurs perfect în această fază a grupei, trei victorii cu LPS Piatra Neamț, CSS Odorheiul Secuiesc și CSM Focșani. În prima semifinală se vor întâlni SCM Politehnica Timișoara și LPS Piatra Neamț.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac