AH Minaur încheie sezonul 2015/2016 în compania echipei CNE Sighișoara

Joi, 5 mai începând cu ora 11:00, Academia de Handbal Minaur va disputa ultimul meci din sezonul 2015/2016 al Diviziei A. Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu împotriva Centrului Național de Excelență din Sighișoara, partidă ce se va disputa în cadrul etapei cu numărul 24. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

În ultima partidă disputată, Academia de Handbal Minaur a câștigat pe terenul echipei HC Sibiu, scor 25-22 (la pauză a fost 13-11 pentru Sibiu). CNE Sighișoara a pierdut pe terenul Universității Cluj, scor 38-30.

Cele două echipe se află în jumătăți diferite de clasament. Academia de Handbal Minaur ocupă locul trei, având 40 de puncte în 21 de jocuri, în timp ce CNE Sighișoara se află pe ultimul loc (12), având trei puncte, acestea fiind obținute în singura victorie a Sighișoarei din acest sezon, pe teren propriu în fața echipei ACS Muhlbach Sebeș, scor 32-24.

Etapa ce va avea loc în această săptămână nu este ultima din acest sezon al Diviziei A, deoarece urmează să se dispute și etapele cu numărul 25 și 26, etape în care Academia de Handbal Minaur va sta.

Partida dintre Academia de Handbal Minaur și CNE Sighișoara va fi arbitrat de cuplul Radu Hora – Marius Judea (ambii din Bihor).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac