AH Minaur a învins Craiova cu 28-20 și continuă lupta pentru locul trei

Academia de Handbal Minaur a învins Universitatea Craiova cu 28-20 (galerie foto) și rămâne cu șanse foarte mari pentru ocuparea locului trei la finalul campionatului. La pauza jocului, diferența dintre cele două echipe a fost de șase goluri, scor 15-9.

AH MINAUR - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova a condus pentru prima și ultima dată în minutul doi, când a marcat pentru 0-1. Academia de Handbal Minaur a egalat, urmând o perioadă de șapte minute în care cele două echipe au mers de la egal la egal. Echilibrul dintre cele două echipe s-a rupt în minutul 23, când Academia de Handbal Minaur a marcat trei goluri consecutive, scorul devenind 11-8. A mai urmat un gol al oaspeților, după care Academia de Handbal Minaur a mai marcat patru goluri consecutive, scorul devenind 15-9, acesta fiind și scorul cu care cele două echipe au intrat la pauză.

AH MINAUR - UNIVERSITATEA CRAIOVA

În repriza secundă, Academia de Handbal Minaur a menținut avantajul de șase goluri înregistrat la pauză, oaspeții reușind să se apropie la cel mult patru goluri (16-12 min. 36și 19-15 min. 42). În minutul 49, Academia de Handbal Minaur s-a desprins la opt goluri, scor 24-16. Diferența maximă dintre cele două echipe s-a înregistrat în ultimul minut de joc, când Academia de Handbal Minaur avea nouă goluri în avantaj, scor 28-19. Până la final, oaspeții au mai marcat o dată, iar partida s-a încheiat cu scorul de 28-20.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Niculai, Bogdan Porumb, Andrei Balint – Tudor Botea (5 goluri), Călin Căbuț (4), Eric Bărbuș (3), Robert Nagy (3), Bogdan Stoean (3), Viorel Boșca (3), Alexandru Andrei (3), Robert Erni (2), Pavel Sângeorzan (1), Adrian Dedea (1), Tudor Boer, Mihai Cotuna.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca un alt meci important în lupta pentru locul trei, în deplasare la CSM Oradea, echipă cu care se află la egalitate de puncte (34). Meciul se va disputa sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 16:00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac