Academia de Handbal Minaur și LPS Cluj au încheiat la egalitate derby-ul seriei H

Academia de Handbal Minaur a remizat astăzi pe teren propriu, scor 26-26 în derby-ul seriei H la juniori II împotriva echipei LPS Cluj. La pauză, juniorii noștri aveau un avantaj de 4 goluri, scor 16-12.

Aflați la primul meci după plecarea antrenorului Alin Bondar la Universitatea Cluj, juniorii II au început mai bine partida, iar după primele zece minute de joc aveau patru goluri în avantaj, scor 8-4. Tot patru de patru goluri au fost despărțite cele două echipe și la pauză, când scorul a fost 16-12 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

Clujenii încep mai bine partea secundă și înjumătățesc avantajul avut de echipa noastră la pauză, scorul devenind 19-17. De la scorul de 22-19 (min. 37), oaspeții au marcat patru goluri consecutive și au intrat pentru a doua dată în avantaj (primul avantaj a fost la 1-2 în min. 2), scor 22-23. LPS Cluj chiar se distanțează la două goluri (23-25), însă pentru puțin timp deoarece Academia de Handbal Minaur a întors scorul la 26-25 (min. 49). În ultimul minut, gazdele egalează dintr-o aruncare de la șapte metri, iar Erik Pop nu nimerește cadrul porții la ultima fază, partida terminându-se la egalitate, scor 26-26.

Cu acest rezultat de egalitate, cele două formații împart în continuare prima poziție în clasament, având fiecare câte șase puncte acumulate în patru meciuri. Etapa viitoare, Academia de Handbal Minaur va juca în deplasare la CSS ADEP Satu Mare.

Academia de Handbal Minaur – LPS Cluj 26-26 (16-12)

Au arbitrat: Dan Pavel – Radu Pentea (ambii din Sălaj)

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – Birtaș (8 goluri), Breban (5), E. Pop (5), Cociotă (3), R. Pop (3), Băban (2), Buciuman, Adoreanu, Konya, Paul, Ardelean, Danci, Bobolog. Antrenor: Silviu Surducan

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac