Academia de Handbal Minaur, medaliata de bronz a Campionatului Național de Juniori I – ediția 2020/2021

Academia de Handbal Minaur a învins ieri LPS Piatra Neamț cu 30-25 în finala mică a Campionatului Național de Juniori I și a devenit astfel medaliata de bronz a acestei ediții 2020/2021. Meciul în sine s-a jucat pe o singură direcție, echipa din Piatra Neamț conducând doar în debutul partidei. La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut patru goluri în avantaj, scor 17-13.

În urma acestei victorii, Academia de Handbal Minaur mai adaugă o medalie în palmares. A fost un sezon foarte complicat, cu multe suișuri și coborâșuri, dar cel mai important este rezultatul final care ne bucură pe toți, la care au contribuit: Andrei Horotan, Andreas Hauler, Andrei Ghibirdic, Alexandru Pașca, Alexandru Cociotă, Vlad Pop, Rareș Pop, Ianis Petrea, Bogdan Paul, Remus Chiș, Emanuel Birtaș, Denis Konya, Ovidiu Ardelean, Ionuț Buciuman, Teodor Buciuman, Andrei Paul, Lucas Sabou și David Astalâș. În acest sezon, grupa de juniori I a fost antrenată de Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu.

Ca și o răsplată pentru munca depusă în acest Turneu Final, Erik Pop a fost ales cel mai bun jucător al turneului, el fiind și al doilea golgheter al turneului. La această prestație a contat și experiența acumulată în acest sezon în Liga Zimbrilor pentru CS Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș.

Cum orice poveste frumoasă are și un sfârșit, vrem să le mulțumim băieților din generația 2002 care se află la sfârșitul junioratului: Erik Pop, Emanuel Birtaș, Teodor “Tedi” Buciuman și Denis Konya, Alexandru Cociotă și Rareș Pop. Aceștia și-au încheiat ieri frumoasa poveste alături de Academia de Handbal Minaur câștigând medalia de bronz a Campionatului Național de Juniori I.
Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără susținerea sponsorilor și a autorităților locale, iar pe această cale dorim să le mulțumim tuturor.
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac