Academia de Handbal Minaur continuă parteneriatul cu Consiliul Local Târgu Lăpuș

În luna aprilie, Academia de Handbal Minaur a demarat un proiect de promovare a handbalului în Maramureș. Prima acțiune a avut loc pe 27 aprilie, când Academia de Handbal Minaur, în parteneriat cu Consiliul Local Târgu Lăpuș a organizat meciuri demonstrative în Sala de Sport a Liceului Teoretic “Petru Rareș”.

La acțiunea petrecută în luna aprilie s-au organizat două meciuri demonstrative, primul între juniorii I, iar al doilea între grupele de minihandbal ale Academiei de Handbal Minaur. La mai puțin de o lună distanță de la prima activitate, Academia de Handbal Minaur revine în Târgu Lăpuș pe 25 mai începând cu ora 12:00. La această activitate vor participa juniorii III și IV ai Academiei de Handbal Minaur.

Colaborarea dintre Academia de Handbal Minaur și Consiliul Local Târgu Lăpuș se dorește a fi extinsă prin înființarea unor grupe de juniori, care vor fi antrenate de profesori de sport din Târgu Lăpuș, aceștia urmând a fi sprijiniți de antrenorii Academiei de Handbal Minaur.

De asemenea, antrenorii Academiei de Handbal Minaur organizează selecții de copii în școlile și liceele din Baia Mare, în vederea formării noilor grupe de juniori.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac