“Derby în familie” la juniori III în această săptămână. Programul săptămânal

Săptămâna 8-14 octombrie programează patru jocuri oficiale pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, iar cu siguranță capul de afiș al acestei săptămâni îl reprezintă “derby-ul în familie” la nivel de juniori III între cele două echipe ale clubului.

Această săptămână programează meciuri oficiale doar în zilele de vineri și sâmbătă, când vom avea câte două meciuri pe zi.

Vineri 12 octombrie vor juca juniorii I și II. Juniorii I, antrenați de Iuliu Varady vor juca în deplasare la ACS Alpha Oradea începând cu ora 11:00, urmând ca juniorii II să primească vizita echipei LPS Târgu Mureș de la ora 14:00.

Capul de afiș al acestei săptămâni, “derby-ul în familie“ la juniori III între Academia de Handbal Minaur (sportivi născuți în anii 2004-2005) și Academia de Handbal Minaur II (sportivi născuți în anii 2006-2007) va avea loc sâmbătă 13 octombrie începând cu ora 9:00 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. Tot sâmbătă (ora 15:00), juniorii I și II vor juca pe teren propriu cu CS Minaur II împotriva echipei HC Sibiu în etapa cu numărul 4 din Divizia A – seria D. Partida va avea loc în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac