3 victorii din 3 meciuri pentru juniorii III la Turneul Semifinal I

Final de Turneu Semifinal I pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Băieții antrenați de Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu au terminat en-fanfare această fază a competiției, învingând pe CSS Sighișoara cu 54-26, după ce la pauză au avut 22 de goluri în avantaj, scor 31-9.

Partida de astăzi a fost una fără istoric, nepunându-se problema învingătoarei în nicio parte a partidei. Cei doi antrenori au dat șansa la joc tuturor sportivilor trecuți pe foaia de joc. Cu excepția portarilor, toți jucătorii au marcat cel puțin un gol.

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur a terminat grupa pe primul loc, cu maxim de puncte (6) după trei jocuri. Adversara de astăzi, CSS Sighișoara, a terminat pe ultimul loc după ce a pierdut toate jocurile. Singura dilemă din această grupă este echipa care va merge la următoarea fază a competiției de pe locul doi. De la ora 13:00 se vor înfrunta gazdele de la ACS Alpha Oradea și CSS2 București.

Academia de Handbal Minaur: Boros, Balla – Buciuman (8 goluri), Ardelean (6), R. Pop (6), Birtaș (6), Cociotă (5), Cioclu (5), Paul (4), Hauler (4), Ghibirdic (3), Konya (3), E. Pop (3), Danci (1). Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu

Turneul semifinal II se va desfășura în perioada 5-7 mai 2017.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac