2% din impozitul pe venit pentru Academia de Handbal Minaur

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul trecut, către o entitate non profit. Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

Rugăm iubitorii handbalului să direcționeze cei 2% din impozitul pe venit către Academia de Handbal Minaur pentru sprijinirea activității pe care clubul nostru o desfășoară. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.

Rezultatul este virarea in contul Academiei de Handbal Minaur a unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual plătit pentru salariul dvs. Suma respectivă NU reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci este o parte a bugetului de stat care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către sectorul neguvernamental.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară ca și în anii precedenți, contribuabilul trebuind doar să completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) și să îl depună la administrația financiară de care aparține până la data de 25 mai. De asemenea pot aduce formularul 230 la sediul clubului (str. Victoriei nr. 57, Baia Mare) sau să îl trimită la adresa de e-mail: office@academiadehandbalminaur.ro

Formularul completat cu datele Academiei de Handbal Minaur, precum și instrucțiunile de completare se pot descărca din link-urile de mai jos:

Descarcă formularul 230 | Instrucțiuni completare formular 230

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac