Victorie spectaculoasă și calificare la al doilea semifinal!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au obținut o victorie la scor în al doilea meci de la Turneul Semifinal I, scor 44-14 împotriva echipei CSS2 București și obțin astfel o calificare de pe primul loc la Turneul Semifinal II. La pauza jocului, Academia de Handbal Minaur a condus cu 24 la 5.

Partida a fost una fără istoric, Academia de Handbal Minaur conducând încă din minutul 8 cu 8 la 2. Diferența s-a dublat cu cinci minute mai târziu, scor 14-2. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la vestiare cu un clar 24-5.

În repriza secundă, antrenorii Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu au dat șansa la joc tuturor sportivilor trecuți pe foaia de joc, iar la finalul meciului Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 44-14.

Academia de Handbal Minaur: Boros, Balla – Paul (8), Buciuman (7), Birtaș (7), Ardelean (5), Danci (4), E. Pop (4), Hauler (3), Cociotă (2), Cioclu (2), Ghibirdic (1), Konya (1), Boros, R. Pop. Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu.

În ultima partidă de la acest turneu, Academia de Handbal Minaur va juca duminică 2 aprilie începând cu ora 9:00 împotriva echipei CSS Sighișoara.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac