Victorie pentru locul 1 în grupă !

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur i-au învins fără drept de apel pe cei de la CSS Galați, scor 33-21 și au terminat pe primul loc la turneul semifinal II.

Partida a fost fără istoric, echipa din Galați nereușind să conducă pe tabela de marcaj nici măcar o dată, echilibrul păstrându-se doar până în minutul șapte la scorul de 3-2 în favoarea Academiei de Handbal Minaur. În minutul 16, la scorul de 11-7, CSS Galați a marcat ultimul său gol în prima repriză, urmând alte șapte marcate de echipa noastră, care a intrat la pauză cu un avantaj de 11 goluri, scor 18-7.

În repriza secundă, Academia de Handbal Minaur nu a făcut altceva decât să mențină avantajul obținut la pauză, CSS Galați reușind să se apropie la opt goluri o singură dată, scor 25-17 (min. 41). Scorul final al acestei partide a fost 33-21 în favoarea Academiei de Handbal Minaur, care termină grupa cu maxim de puncte.

Cu aceste trei victorii în trei meciuri, Academia de Handbal Minaur s-a calificat la turneul final, care va avea loc în perioada 15-19 iunie.

CLASAMENT

1. Academia de Handbal Minaur – 6 puncte (golaveraj +23)

2. CSS Galați – 4 puncte (golaveraj -7)

3. CS Viitorul Pitești – 1 punct (golaveraj -7)

4. CSS Ploiești – 1 punct (golaveraj -9)

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac