Victorie la scor în primul meci al Grupei Valoare

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au debutat cu dreptul în Grupa Valoare, impunându-se la scor în fața echipei CSS Hunedoara, scor 42 la 18, după ce la pauză au avut zece goluri în avantaj, 19-9.

Ovidiu Ardelean in timpul meciului de handbal masculin dintre CSS Hunedoara si Academia de Handbal Minaur din cadrul Campionatului National de Juniori I – Grupa Valoare 3, disputat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda, vineri 2 aprilie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

A fost o partidă fără istoric, singurele momente de echilibru fiind în primele 8 minute (1-1, 2-2, 3-3 și 4-4). Au urmat șapte goluri ale juniorilor noștri, timp în care formația din Hunedoara a înscris doar un singur gol, scorul devenind 11-5. Au fost zece goluri diferență la pauză (19-9), iar în prima parte a reprizei secunde diferența a crescut la 16 goluri (29-13), pentru ca la final scorul să fie 42-18.

Astăzi, în etapa a doua a grupei Valoare 3, Academia de Handbal Minaur va întâlni SCM Politehnica Timișoara în, poate, cel mai important joc al acestui turneu, dat fiind faptul că cele două echipe și-au câștigat seriile (E și F).

A apărut și o modificare a programului, meciul de astăzi urmând să se dispute de la 15.10 și nu la 17.50, din cauza faptului că LPS Tg. Mureș nu a avut avizul DSP-ului din Mureș pentru că în lotul testat s-au depistat trei sportivi infectați cu noul Corona Virus. Tot din acest caz, SCM Politehnica Timișoara a stat în prima zi a turneului și a câștigat meciul cu Tg. Mureș la “masa verde”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac