Victorie în primul meci al returului

Juniorii III au disputat ieri prima etapă a returului, împotriva echipei LPS Bihor Oradea. Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 28 la 20, însă a obținut doar 4,5 puncte în urma acestui meci, deoarece prima repriză s-a terminat la egalitate, 8 la 8. Reprizele 2 și 3 au fost câștigate de către juniorii noștri, scor 8-5, respectiv 12-7.

Prima repriză a fost echilibrată, Academia de Handbal Minaur fiind în permanență în avantaj minim, LPS Bihor Oradea conducând doar de două ori (5-4 min. 13 și 6-5 min. 15). Prima repriză s-a terminat la egalitate, 8 la 8. Primele minute ale reprizei secunde au fost echilibrate, după care Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri și a dus scorul de la 3-4 la 7-4. Trei goluri diferență au fost și la finalul reprizei, care s-a încheiat 8 la 5. În ultima repriză, Academia de Handbal Minaur a avut o misiune mai facilă și s-a impus cu 12 la 7.

Academia de Handbal Minaur: Rareș Horotan, Armando Kiss – Adrian Breban (6 goluri), Norbert Meleg (5), Sebastian Barbul (5), Patrick Ienei (4), Robert Adoreanu (3), David Moldovan (3), Patrik Jesek (2), David Revak, Rareș Mureșan, Alexandru Măgurean, Denis Baltan. Antrenor: Florin Mironescu.

Astăzi, cu începere de la ora 15.50, Academia de Handbal Minaur va întâlni LPS Alba Iulia. În tur, împotriva echipei din Alba Iulia, Academia de Handbal Minaur a obținut cea mai clară victorie din acest sezon, scor 60-13.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac