Victorie în meciul cu Turda, iar juniorii III au maxim de puncte la finalul turului

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat derby-ul seriei G cu Liceul Liviu Rebreanu Turda, scor 34-32 și încheie turul cu șase victorii din tot atâtea meciuri.

Partida cu Turda a fost una echilibrată, cele două echipe trecând pe rând în avantaj. La pauză, Liceul Liviu Rebreanu Turda a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 19-21.

Primele 13 minute de după reluare au fost controlate în continuare de echipa din Turda. În minutul 43, de la scorul de 29-26, Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive și a preluat conducerea jocului (scor 30-29). La final, juniorii antrenați de Maria și Victor Pașca-Pop s-au impus cu 34 la 32.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Sîncu, Paulo Hoban, Armando Kiss – Vlad Pop (10 goluri), Nicolae Barbul (9), Andrei Palfi (7), Tudor Balint (2), Lucas Sabou (2), Adrian Breban (2), Dragoș Mureșan (1), Patrik Jesek (1), Ianis Moldovan, Patrick Ienei, Miguel Sabo, Teodor Botiș. Antrenori: Maria și Victor Pașca-Pop

La finalul meciului, doamna Maria Pașca-Pop ne-a declarat: “A fost un meci în fața unui adversar cu o echipă foarte puternică. A fost o victorie meritată, sunt foarte mândră de băieții mei fiindcă au luptat până în ultima clipă

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac