Victorie importantă pentru juniorii II

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au obținut o victorie importantă în economia campionatului, scor 29-22 în fața Potaissei Turda. La pauză cele două echipe au fost despărțite de 3 goluri, scor 13-10.

Academia de Handbal Minaur a început bine partida și a avut un avantaj de două goluri după primele 10 minute, scor 4-2, pentru ca două minute mai târziu să stabilească cea mai mare diferență din prima repriză (3 goluri), scor 7-4. Tot de trei goluri au fost despărțite cele două echipe și la pauza jocului, scor 13-10.

Diferența înregistrată la pauză s-a păstrat și în primele șase minute de la reluare. De la 17-14, Academia de Handbal Minaur s-a desprins la 21-14 și a făcut astfel un pas important spre câștigarea partidei, lucru ce s-a și întâmplat, juniorii antrenați de Alin Bondar și Claudiu Clonovszki impunându-se la final cu scorul de 29-22.

Etapa următoare îi așteaptă pe juniorii noștri o nouă partidă dificilă, pe teren propriu împotriva echipei LPS Cluj în duelul singurelor echipe neînvinse în acest start de campionat.

Academia de Handbal Minaur – AHC Potaissa Turda 29-22 (13-10)

Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”

Au arbitrat: Mihai Botez – Remus Ardelean (ambii din Arad)

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – Băban (7 goluri), Cociotă (5), Paul (4), Breban (3), Birtaș (3), E. Pop (3), Buciuman (2), R. Pop (2), Konya, Ardelean, Danci, Bobolog, Adoreanu. Antrenori: Alin Bondar și Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac