Victorie fără probleme cu Adep

Academia de Handbal Minaur a câștigat și a doua partidă de la al doilea turneu de sală, scor 38-24 împotriva echipei CSS Adep Satu Mare și ajunge astfel la 25 de puncte la finalul anului, ocupând prima poziție în clasament. La pauza jocului, juniorii noștri au avut un avantaj de zece goluri, scor 22-12.

La fel ca și în meciul de ieri împotriva Clujului, juniorii antrenați de Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki s-au distanțat pe tabela de marcaj încă din startul partidei, conducând cu 7-1 în minutul 9. Zece minute mai târziu, diferența s-a mărit la nouă goluri, scor 15-6, pentru ca în ultimul minut de joc să se înregistreze cea mai mare diferență dintre cele două echipe în prima repriză, scor 22-10. La finalul reprizei, scorul a fost 22-12.

În primele zece minute de la reluare, Academia de Handbal Minaur a reușit să marcheze șapte goluri și stabilește astfel avantajul maxim (15 goluri) din această partidă, scor 35-20. Diferența s-a păstrat până spre finalul jocului, Academia de Handbal Minaur impunându-se după 50 de minute cu 38 la 24.

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur ajunge la a opta victorie stagională, fiind singura echipă neînvinsă din seria H. Returul campionatului se va relua în 8 februarie 2018.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – R. Pop (8 goluri), Paul (5), Birtaș (5), E. Pop (4), Ghibirdic (4), Danci (3), Bobolog (3), Băban (2), Breban (2), Konya (1), Adoreanu (1), Stan.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac