Victorie fără dubii pentru juniorii II

Juniorii II au castigat fara probleme partida cu Academica Cluj-Napoca, scor 53-29. Paritda a fost dominată de la un capăt la celălalt de către juniorii nostri.

Primele zece minute ale meciului au fost echilibrate, insa de la scorul de 5-5, Academia de Handbal Minaur a marcat zece goluri consecutive si s-a distantat la 15-5. La pauza, diferenta dintre cele doua echipe a fost de 14 goluri, scor 29-15.

Repriza secundă a fost fără istoric, singurul dubiu fiind scorul final al partidei, care a fost 53-29 in favoarea juniorilor nostri.

Academia de Handbal Minaur: Stelian Borcuti, Andrei Ghibirdic, Alexandru Pasca – Bogdan Paul (11 glori), Ovidiu Ardelean (8), Ioan Buciuman (6), Călin Indrecan (5), David Astalas (5), Antonio Chis (5), Andrei Paul (4), Razvan Boitor (3), Vlad Pop (2), Andreas Hauler (1), Lucas Sabou, Tiberiu Cioclu. Antrenori: Claudiu Clonovszki si Nicolae Nesovici
In etapa urmatoare, Academia de Handbal Minaur va juca impotriva echipei CS Extrem, fiind un meci considerat in deplasare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac