Victorie facilă în fața Bicazului

Academia de Handbal Minaur s-a impus clar astăzi împotriva Divizionarei A CSM Cimentul Bicaz, scor 34-21, după ce la pauză a avut nouă goluri în avantaj, scor 18-9. A fost al treilea amical din această perioadă de pregătire, după jocurile cu CS Marta și Universitatea Cluj-Napoca.

IMG_1126

Academia de Handbal Minaur a început bine partida, reușind să conducă la trei goluri diferență după primele cinci minute de joc, scor 4-1. Cinci minute mai târziu, diferența dintre cele două echipe s-a dublat (scor 7-1), pentru ca la mijlocul primului mitan scorul să prindă deja proporții, cele două echipe fiind despărțite de nouă goluri, scor 11-2. Până la pauză, Academia de Handbal Minaur nu a făcut altceva decât să-și mențină acest avantaj, pentru ca la finalul primelor 30 de minute scorul să fie 18-9.

IMG_1243

În primele cinci minute de joc din actul secund, Academia de Handbal Minaur și-a mai adăugat patru goluri în avantaj pe lângă cele nouă înregistrate la pauză, scorul fiind 24-11, această diferență păstrându-se până în minutul 45, când scorul era 28-15. La finalul celor 60 de minute, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 34-21.

În această partidă, pentru Academia de Handbal Minaur nu au putut evolua Robert Nagy și Bogdan Stoean (convocați la echipa națională de tineret), respectiv Tudor Botea, care este accidentat.

Săptămâna viitoare, Academia de Handbal Minaur va juca în deplasare la CSM Oradea, pe 28 ianuarie, începând cu ora 16:00.

Divizia A se va relua pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac