Victorie clară împotriva Sibiului

Academia de Handbal Minaur s-a impus categoric în această dimineață împotriva echipei HC Sibiu, scor 36-26 (vezi galerie foto), în urma unui joc deosebit în repriza secundă. La pauză, echipa noastră a avut un avantaj de doar două goluri, scor 15-13.

PRIMA REPRIZĂ

ah_sibiu_15

Am început bine jocul, iar în minutul șase aveam deja două goluri în avantaj, scor 4-2. Diferența s-a dublat până la mijlocul primului mitan, Academia de Handbal Minaur conducând cu scorul de 10-6. Până la finalul reprizei, oaspeții au mai redus din diferență și au intrat la cabine cu un handicap de două goluri, scor 15-13.

REPRIZA SECUNDĂ

ah_sibiu_39

 

Avantajul de două goluri obținut la încheierea primelor 30 de minute s-a dublat în primele cinci minute de joc ale actului secund, scorul devenind 18-14. Diferența de pe tabela de marcaj s-a mărit o dată cu trecerea timpului, iar Academia de Handbal Minaur a profitat de intervențiile portarului Andrei Balint și s-a distanțat la opt goluri în minutul 45 (după ce a marcat patru goluri consecutive), scor 27-19. Acest avantaj de opt goluri s-a păstrat până spre final, iar mai apoi s-a mărit la zece goluri în minutul 58. Partida s-a terminat cu victoria Academiei de handbal Minaur, scor 36-26.

Academia de Handbal Minaur: Balint (20 de intervenții), Niculai, Porumb – Sângeorzan (6 goluri), Andrei (6), Nagy (5), Botea (4), Stoean (4), Pomian (4), Căbuț (4), Erni (3), Bărbuș, Boșca, Boer, Cotuna.

MECIUL URMĂTOR

ah_sibiu_43

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Centrul Național de Excelență Sighișoara, care ocupă ultimul loc în clasament, fără niciun punct acumulat.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac