Trei victorii din trei

Sfârșitul de săptămână precedent a programat trei partide pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur, toate trei soldate cu victorii ale sportivilor noștri. Au fost două victorii la juniori I (Divizia A și CN Juniori I), respectiv o victorie la juniori III.

În Divizia A, juniorii I au trecut pe teren propriu de CNE Sighișoara, scor 37 la 35, la capătul unei partide mult mai echilibrate decât cea din tur, când CS Minaur II s-a impus în deplasare cu 44 la 36. Oaspeții au început mai bine jocul, iar în primele zece minute de joc au avut câte două goluri în avantaj (2-4 min. 5, 4-6 min. 8). În a doua parte a primei reprize, cele două echipe au intrat rând pe rând în avantaj, dar oaspeții au avut un avans de un gol la pauză (17-18). Repriza secundă continuă în aceeași notă, însă juniorii noștri au avut două momente de revenire în joc, fapt care i-au ajutat să și câștige partida. Primul a fost în minutul 43 când au revenit de la 23-24 la 26-24, iar al doilea a fost în ultimele minute de joc, când au revenit de la 32-33 la 35-33. CS Minaur II a câștigat la două goluri diferență această partidă, scor 37-35.

În clasamentul seriei D, CS Minaur II ocupă locul cinci, cu 15 puncte acumulate în 11 meciuri, iar în etapa următoare va juca (vineri 3 decembrie, ora 18.00) pe terenul ocupantei locului secund, CSM Sighișoara. În acest sezon de Divizia A, pe lângă meciul de vineri de la Sighișoara, juniorii I vor mai juca alte două partide, pe teren propriu cu liderul CSM Odorheiul Secuiesc, respectiv în deplasare la AHC Potaissa Turda II.

Pentru juniorii I a urmat partida de duminică de la Cluj, împotriva Academicii, în cadrul etapei cu numărul opt a Campionatului Național de Juniori I. CSS2 Baia Mare a învins cu 42-34 într-o partidă în care nu s-a pus problema învingătoarei, juniorii noștri conducând pe toată durata partidei o echipă a Academicii cu doar nouă sportivi înscriși pe foaia de joc. La pauză, juniorii I au condus cu 20 la 16. Cu această victorie, juniorii I rămân cu maxim de puncte după 7 meciuri (17) și ocupă poziția de lideri ai clasamentului. În etapa următoare, aceștia vor juca pe teren propriu împotriva echipei CS Extrem.

Tot duminică au jucat și juniorii III, în deplasare la ADEP Satu Mare. A fost o victorie clară, 57 la 22, iar pe teren au evoluat toți sportivii înscriși pe foaia de joc. Am dominat clar și la scorul pe reprize, care a fost 16-8, 19-7, respectiv 22-7. Juniorii III vor juca duminică de la ora 12.30 pe teren propriu împotriva formației LPS Tg. Mureș. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă poziția secundă, având 41 de puncte după opt meciuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac