Trei sportivi ai AH Minaur, convocați la naționala de juniori

După ce în weekend-ul precedent sportivul Academiei de Handbal Minaur, Adrian Dedea a câștigat “Balcaniada Tineretului” alături de naționala de juniori, pe adresa clubului a mai sosit o convocare pentru alți doi sportivi, Călin Căbuț, respectiv Alexandru Andrei.

Cei doi sportivi, alături de Adrian Dedea au fost convocați la naționala de juniori pentru perioada 7-20 decembrie, timp în care vor efectua un cantonament la Sfântu Gheorghe, după care vor pleca în Germania pentru un turneu de pregătire.

ah_sibiu_22

Alexandru Andrei, Călin Căbuț și Adrian Dedea vor evolua duminică la Sighișoara împotriva Centrului Național de Excelență, după care vor pleca la Sfântu Gheorghe, devenind astfel indisponibili pentru ultimul joc pe care îl va disputa Academia de Handbal Minaur în Divizia A în anul 2015, pe teren propriu împotriva echipei HC Argeș Pitești pe 6 decembrie.

Reprezentativa de juniori, antrenată de Narcis Cîtu și Gabriel Armanu a reușit să câștige „Balcaniada Tineretului”, după ce s-a impus în toate cele trei jocuri, 40-17 cu Kosovo, 27-24 cu Macedonia, respectiv 43-25 împotriva țării gazde, Bulgaria.

ah_css_j2_07

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac