Săptămână cu meciuri multe pentru Academia de Handbal Minaur⁩


Această săptămână programează multe meciuri pentru grupele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur.

Juniorii I vor avea două meciuri în această săptămână, unul în Divizia A și unul în Campionatul Național rezervat juniorilor I. Aceștia vor juca primul meci sâmbătă, la juniori, începând cu ora 9:30 pe teren propriu împotriva echipei LPS Satu Mare, iar al doilea îl vor juca în Divizia A, când CS Minaur va primi vizita echipei HC Sibiu.

După ce în etapa precedentă au disputat derby-ul seriei H, pentru juniorii II urmează un nou meci greu, tot în deplasare. Aceștia vor întâlni LPS Cluj joi 8 martie începând cu ora 17:00. În acest moment, Academia de Handbal Minaur ocupă primul loc cu 31 de puncte, în timp ce clujenii se află pe trei cu 28 de puncte.

În etapa precedentă, juniorii III au trecut de CSS2 Baia Mare cu 49-14, iar în etapa aceasta vor juca împotriva unei alte echipe din Baia Mare, CS Extrem. Partida va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 11:00 în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

Juniorii IV vor juca sâmbătă 10 martie la Cupa “Mărțișorului” organizată de Academia de Handbal Minaur și CSS2 Baia Mare în colaborare cu DJST Maramureș la care vor participa Academia de Handbal Minaur, CSS2 Baia Mare, CS Extrem și CS Marta.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac