S-au reunit grupele de juniori I și II

Luni 29 iulie, pe terenul de atletism din Baia Mare au avut loc reunirile loturilor de juniori I și II din cadrul Academiei de Handbal Minaur. Primul antrenament din noul sezon a constat în efectuarea testelor fizice.

Față de sezonul precedent, s-a efectuat câteva modificări la nivelul băncilor tehnice. Grupa de juniori I va fi pregătită de Florin Mironescu, în timp ce la grupa de juniori II antrenor va fi Claudiu Clonovszki.

Federația Română de Handbal a dat publicității regulamentele de desfășurare a campionatelor de juniori, ediția 2019-2020, care vor avea loc după sistemul de anul trecut. Astfel, grupele geografice vor începe în weekendul 7-8 septembrie și se vor încheia în luna decembrie. Primele trei clasate din aceste grupe vor participa mai departe în grupele principale ”Valoare”, iar cele clasate pe locurile 4, 5 și 6 în grupele principale ”Speranță”.

Cerința privind apărarea avansată obligatorie în prima repriză a fost extinsă în sezonul viitor și la juniorii II, fiind menținută la juniorii III, acolo unde a existat și în stagiunea precedentă. De asemenea, sunt menținute cerințele de talie, cu precizarea că echipele care nu le îndeplinesc nu vor fi penalizate, însă cele care le respectă vor primi bonificații. De asemenea, turneele finale se vor disputa pe terenuri neutre, în perioada mai-iunie 2020.

Grupele de juniori III (antrenor Maria Pașca-Pop) și juniori IV (antrenor Silviu Surducan) se vor reuni pe 1, respectiv 15 august.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac