Remiză sub Tâmpa

Astăzi, Academia de Handbal Minaur a disputat meciul cu numărul 11 din Seria B a Diviziei A, la Brașov, contra echipei locale HC ROM CRI. Partida de sub Tâmpa s-a încheiat la egalitate, scor 31-31. La pauza dintre reprize, gazdele de la ROM Cri au condus cu scorul de 17-13.

A fost un meci cu o încărcătură foarte mare, în care cele două echipe “s-au bătut” pentru fiecare minge. De la echipa noastră, Alexandru Bologa a primit cartonaș roșu-. Prima repriză a fost condusă în majoritatea timpului de către gazde, care s-au impus lal finalul acesteia cu 17-13. În repriza secundă, jucătorii echipei noastre s-au mobilizat, iar la final au reușit să anuleze ecartul de patru goluri de la pauză, meciul încheiându-se la egalitate, 31-31.

Etapa următoare, a 12-a din Seria B a Diviziei A, Academia de Handbal Minaur va primi vizita echipei HCM Făgăraș, situată pe locul șapte înainte de startul etapei de astăzi.

Academia de Handbal Minaur: Raul Pătrăuș (10 intervenții + o lovitură de la 7 metri apărată), Dan Tapalagă – Tudor Botea (10 goluri), Robert Nagy (7), Cristian Bodnărescu (4), Vlad Olar (3), Robert Erni (3), Vlad Butean (2), Alexandru Bologa (2), Vlad Bondor, Andreas Avramescu, Bogdan Stoean, Zoltan Istvanfi.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac